Over ons

Bart Mennen, founder/owner van Dutch Blue Marine heeft 15 jaar werkervaring in het familiebedrijf Hooch Watersport na een studie Bouwkunde. Dit heeft geresulteerd in de oprichting Dutch Blue Marine, uw hoogstaande totaalaanbieder op gebied van boat handling en storage equipment.

Wiel Mennen van de firma Hooch Watersport (www.bootlift.nl) neemt met zijn adviserende rol en samenwerking ook 15 jaar zeer waardevolle branche-ervaring mee! Verdere kennis en expertise is afkomstig van ons vast team ingenieurs, constructeurs en de meest professionele toeleveranciers.

Dutch Blue Marine heeft een zeer compleet scala aan custombuilt boat handling en storage equipment producten. Zo ontwikkelt en levert Dutch Blue Marine de Multivator drijvende bootlift, drijvende boothuizen en afzinkbare bootliften. In samenwerking met de Italiaanse bootliftbouwer Boat Lift s.r.l. (www.boatlift.it) worden verschillende verrijdbare lastmachines geleverd en door ontwikkeld voor het gebied Noordwest Europa. Met de Amerikaanse bootliftbouwer (www.goldenboatlifts.com) worden alle vaste bootlift systemen geleverd tot 100ton. Voor de firma Golden boatlifts inc. welke 30jaar ervaring heeft fungeren wij tevens als importeur Europa. 

25 jaar ervaring in de maritieme sector met de beste producten in de markt geeft u de garantie van kwalitatieve, duurzame en gebruiksvriendelijke toepassingen. Naast ons brede scala maritieme producten blijven wij zoeken naar innovatieve ontwikkelingen en gaan wij uitdagingen graag aan waarin u als klant centraal staat. Uitdaging in combinatie met visie en expertise zullen toekomst creëren!.